A.B.D Yatırım Programı,Yatırımcı Vizeleri Ve SelectUSA Programı

Cep Telefonu
İş Telefonu
E-Posta Adresi

Yukarıdaki yeralan bilgilerimi okudum ve doğruluğunu onaylıyorum.

Detaylı Bilgi İçin:

Yetkili Uzman:Burak Dik
E-mail:(bdik@kfa.com.tr)
Telefon: 0224 294 85 61

BTSO KFA FUARCILIK

John Coronado - Ticaret Konsolosu
Gokce Tuncer - Ticaret Uzmani
Perim Akguner - Ticaret Uzmani
Sanem Sevinc - Vize Bolumu, Yatirimci Vizesi Uzmani

Gündem;
1. A.B.D. Yatırım Olanakları
2. A.B.D. Vize alım süreçleri
3. 10-12 Haziran 2019’da Washington’da gerçekleşecek olan SelectUSA Yatırım Zirvesi hakkında bilgi

Select USA Programı ABD’ye yatırım yapmanın avantajlarını ortaya koyarken, Türk firmalara ücretsiz danışmanlık hizmetleri verir. ABD’de yatırım yapmak isteyen ya da mevcut işlerini büyütmek isteyen iş sahiplerine, iş yeri açma ve genişletme sürecinde lojistik prosedürü anlamalarına yardımcı olmayı amaçlar.

Select USA hizmetleri:

• Yatırım fırsatları ve teşvikler konusunda yatırımcıları yerel ya da federal kaynaklarla buluşturur,
  • İş geliştirme için federal programların ve teşvikleri hakkında bilgi sağlar,
  • Sektörde yer alan kuruluşlarla bağlantı kurarak, bilgi ve potansiyel iş ortakları bulunmasını sağlar,
  • Federal kuruluşlarla başarılı iş birlikleri yapılması için engellerin belirlenip ortadan kaldırılmasını sağlar,
  • İş yeri kurarken ve işçi çalıştırırken uyulması gereken ABD kural ve kanunları hakkında bilgi sağlar.

2019 Select USA Yatırım Zirvesi Hakkında:
SelectUSA Yatırım Zirvesi, dünyanın en çok yabancı yatırım çeken ülkesi olan Amerika Birleşik Devletleri’nin sunduğu fırsatların sergilendiği en büyük etkinliktir. 10-12 Haziran 2019’da Washington DC’de gerçekleşecek Zirve için kayıtlar başladı!
Üst düzey iş dünyası ve hükümet liderlerinin, Amerika’daki güncel yatırım fırsatları hakkında görüşlerini sundukları zirvede, kaynaklar ve teşvikler hakkında yatırımcılar bilgi edinebilecek. Önceden programlanan birebir görüşmeler, yatırımcılara ilgili oldukları eyaletler hakkında araştırma yapıp, yatırım projelerini eyalet kalkınma ajansı yetkilileriyle paylaşma ve daha fazla bilgi edinme imkânı sunacak.
ABD’de firma kurmak ya da mevcut operasyonsuzu geliştirmek istiyorsanız, Select USA aradığınız soruların cevaplarına kısa sürede, ucuza ve kolaylıkla ulaşmanızı sağlayacak. ABD’de nasıl, nerede ve neden yatırım yapmak isteyeceğinizi keşfedeceksiniz.
Daha fazla bilgi ve kayıt için https://www.selectusasummit.us/ adresini ziyaret edin.

2019 SelectUSA Yatırım Zirvesi’nde bulacaklarınız aşağıdaki gibidir:

• A.B.D.’de yatırım yapmanın hukuksal, mali, lojistik ve iş geliştirme boyutlarıyla ilgili panel ve seminerlere katılabilirsiniz.
  • Yüzlerce ekonomik kalkınma ajansı ile tek bir çatı altında buluşup, yatırımınız için lokasyon seçimi konusunda yardım ve sundukları teşvikler konusunda bilgi alabilirsiniz.
  • Şirket kurma, yatırımcı vizesi alma, işe alim, lojistik ve muhsasebe gibi konularda hizmet alabileceginiz danısmanlar ve hizmet sağlayıcılarla bir araya gelebilirsiniz.
  • En yeni politika ve iş dünyası eğilimlerini görüşebileceğiniz üst düzey yöneticiler ve hükümet yetkilileriyle bir araya gelme imkânı bulabilirsiniz.

Zirve Programı hakkında detaylı bilgi:

Katılım Ücreti:

US$975 (1 Nisan 2019’a kadar kayıt yaptıran katılımcılara sektörel rapor gönderilecektir)

SelectUSA Zirvesi delegasyonuna katılmak istiyorsanız, lütfen İstanbul ABD Ticaret Ataşeliğinden Gökçe Tuncer (gokce.tuncer@trade.gov) ile iletişime geçiniz.