Dubai Türk Ticaret Merkezi Gıda Sektörü

Web Adresi
Talep Ettiğiniz M²

BTSO, GIDA SEKTÖRÜ İLE DUBAİ’DE DÜNYA’YA AÇILIYOR
DUBAI TÜRK TİCARET MERKEZİNDE GIDA SEKTÖRÜ BTSO İLE ORTADOĞU VE AFRİKA KAPILARINI ARALIYOR

Bilindiği üzere, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ticari faaliyetlerine katkı sağlama ve yurtdışı pazarlarına açılmalarına destek olma çabalarımız devam etmektedir.

Bu kapsamda;T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Dubai/B.A.E’de Odamız tarafından Bursa Gıda Sektörüne yönelik olarak Ticaret Merkezi kurulması planlanmaktadır.

Bu çerçevede, sözkonusu Ticaret Merkezi'nde yer almak isteyen Gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin en geç 31 Ocak 2019 tarihine kadar yukarıdaki formu doldurmaları gerekmektedir. Türk Ticaret Merkezleri hakkında detaylı bilgiyi http://www.ttcenter.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz..

Yukarıdaki yeralan bilgilerimi okudum ve doğruluğunu onaylıyorum.

Detaylı Bilgi İçin:

Yetkili Uzman:Deniz YILMAZ