BTSO Ailesi Kirazliyayla Sanatoryumu’nda Buluştu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üyelerini ve çalışanlarını BTSO Akademi Projesi kapsamında ‘Yaşam Boyu Eğitim Merkezi' olarak planlanan Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri'nde biraraya getirdi.
BTSO Meclis üyelerinin ve çalışanlarının aileleriyle birlikte katıldığı etkinlikte konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Kirazlıyayla Sanatoryum Binası'nın Cumhuriyet tarihinin en önemli yapılarından biri olduğunu ifade etti. Sanatoryum'da geçmiş yıllarda sağlık sektöründe çok önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirten Burkay, "Belki bu binanın geçmiş yıllarda yaptığı hizmetlere günümüzde ihtiyaç kalmadı ama biz bu binayı ekonomi hastanesi olarak kullanmayı düşünüyoruz. İngiltere'de, Fransa'da ve ABD'de çok güzel örnekleri var" dedi.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYORUZ

Kirazlıyayla Sanatoryumu'nda BTSO Akademi Projesi kapsamında iş dünyasının ve firmaların üst düzey yöneticilerine dönük eğitim programları planladıklarını anlatan Burkay, bu konuda aralarında Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve Koç Üniversitesi gibi yerli ve yabancı üniversitelerle işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti. BTSO'nun Türkiye'ye örnek projeleri hayata geçirdiğini ifade eden İbrahim Burkay, "Bu projelerin hayata geçmesinde katkı sağlayan Meclis Üyelerimize, çalışanlarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSU

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk da BTSO'da yoğun bir çalışma döneminin gerçekleştirildiğini dile getirdi. Bu dönemde meclis ve komite üyeleriyle BTSO çalışanlarını böyle bir organizasyonda buluşturduklarını anlatan Topuk, "Yoğun çalışma döneminde ailelerimizden uzak kaldık. Bu etkinlikle hem ailelerimizle biraraya gelme fırsatı bulduk hem de Kirazlıyayla Sanatoryumu'nu yakından görme şansı yakaladık. Sanatoryum binası tamamlandığında Bursa'nın önemli bir değeri olacak. Birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay ve Meclis Başkanı Topuk, BTSO Meclis üyeleriyle birlikte Sanatoryum binasını gezdi.

Fotoğraflar


Haberler


BTSO MESYEB’den 135 Bin Çalışana Belge
Başkan Burkay’dan Ayakkabıcılara Alım Heyeti ve UR-GE Müjdesi
Bursa İş Dünyası 2030 Hedefleri İçin Tek Yürek